tirsdag 25. november 2008

Forgjeves jakt på kjærligheten

I "Jakten på kjærligheten" har deltakerne nå kommet så langt, at det er på tide at følelser og inntrykk bør ha fått tid til å virke. Noen merker at jakten kan gi resultater, mens andre har stått midt oppi jakten uten å få ferten av det man søker.

Dating gav nok frierne og bønder mange svar, og både Silje og Guro fikk viktige bekreftelser; henholdsvis fra Andreas og Svein Are. I forkant av kveldens episode fikk vi høre at en av frierne kom til å reise hjem. På denne bloggen ble det da tippet at Silje var involvert. Hun og Ole Jørgen fikk også tid til å avklare sine følelser, men samtalen der gikk mer på "mangel på følelser". Det var kanskje litt brutal, men Silje var både ærlig og voksen da hun fortalte at hun ikke hadde de rette følelsene for Ole Jørgen. Dermed får Andreas mer tid med Silje, og Olje Jørgen slapp å vente til valget med hjemreisen.

Selv om Olje Jørgen måtte ta en litt tidlig avskjed med Silje, var det ingen bitterhet eller sorg å spore. For Ole Jørgen ble jakten på kjærligheten forgjeves, men i likhet med mange av de andre som har måtte forlate gårdslivet, vanker det kanskje nye mulighter også for ham.

Ingen kommentarer: