tirsdag 25. november 2008

Hvem avviser hvem fra kjærligheten?

I dag får vi høre at kveldens episode av "Jakten på kjærligheten" vil inneholde en hjemseldelse utenom program-oppsettet. En av frierne forlater altså bonderomantikken før han/hun blir sendt hjem etter valg. For oss som følger med i serien, blir det da vanskelig å la være å spekulere i hvem som sender hjem hvem.

Ifølge artikkelen på vg.no sitter ikke bonden tomhendt tilbake. Dermed kan Ragnhild utelukkes ettersom hun allerede har klart å kvitte seg med for mange og bare har Håvard igjen. Guro Huseby har vist så stor interesse for sine friere at det er vanskelig å forestille seg at det er hun som avslører sine manglende følelser for en av frierne.

Er det da Silje eller Ola som skaper dramatikk i dagens episode? Kanskje Silje er den som har hatt mest avstand til sine friere og i så måte ikke har avslørt for mye av hva hun føler eller ikke føler. Hun virker også oppriktig og "rett frem". I så måte kan hun være en dame som kan ta bladet fra munnen, og ikke la en av frierne kaste bort tiden på noe som allerede er avgjort.
På en måte blir det å bryte med konseptet, men samtidig er det en ærlig og oppriktig tilståelse overfor en håpefull som det ikke er håp for.

2 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Jeg syns uansett hvem det er som har tatt dette valget at det er ett voksent og fair valg og rett og slett bra gjort. Det er jo bedre enn å pine han/henne gjennom noen dager til. Like greit å få den beskjeden så tidlig som mulig. Har lurt på det noen ganger, om alle som kommer på gården er like interessante? Det skal ikke være mulig. Jeg kan skjønne om det står mellom to, men når dem har 4 stk med seg går det ikke an at alle gir lik interesse. Blir spennende i dagens episode i allefall

Anonym sa...

Det sier seg selv at det er Dina som reiser hjem.... eller det tror no hvertfall jeg:)