tirsdag 18. november 2008

Guros vanskelige kjærlighetsvalg

Så var turen kommet til Guro Huseby og hennes tre friere. Guro har vist oppriktig interesse for alle sine friere og hun har funnet mye positivt ved dem alle.

Å gjette seg til hennes valg, har vært en umulig oppgave. Det virket også som om Guro har hatt sine kvaler i forkant av valget. For oss TV-seere har hennes friere fremstått som kjekke og ærlige karer som alle har vist en genuin interesse for å finne kjærligheten sammen med Guro. I så måte er Guro heldig, men samtidig blir det desto verre å sende dem hjem. Med så sterke følelser som synes å være i sving, var jeg spent på hvordan dette ville bli taklet. Svein Are gav oss i så måte en forsmak da han betrodde seg overfor Guro.

Seanser der Guro måtte sende hjem Åsmund gir grunnlag for sympati både overfor Guro og Åsmund. Den store dramatikken ble det (heldigvis) ikke, og til tross for at det var vondt tok Åsmund avgjørelsen med fatning.

Jakten på kjærligheten går via en rekke valg, og forhåpentligvis treffer man de rette valgene underveis. Fremdeles står det igjen et vanskelig valg for Guro, og det blir nødvendigvis ikke enklere.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hun velger Sven Are da;)

Anonym sa...

Hold deg langt unna denne Sandefjords gutten .
Han virker usympatisk, og er bare ute etter å ikke bli sendt hjem .

Glem hele greia og finn deg en partner som du faller for på naturlig måte .